Dekens Groep B.V.

Standdesign Renovatie 2014 – Brabanthallen Den Bosch – Holland

Just 4 Stand-design heeft voor Novanet een standconcept bedacht voor hun deelname aan de Renovatie 2014. De Renovatie 2014 is een nationale vakbeurs voor duurzame vernieuwing in de bouw. In een vol programma, van 9 t/m 11 april 2014, worden alle aspecten van renoveren besproken.

Als dé totaalhersteller van Nederland is Novanet een EHBS……Eerste Hulp Bij Schade…….en helemaal op hun plek tijdens de Renovatie 2014. Novanet is innovatief en creatief in schadeherstel en worden al jaren door verzekeraars en experts ingeschakeld voor het herstellen van uiteenlopende schades aan inboedel en opstal.

Opdracht:
Met zo’n breed scala aan mogelijkheden op het gebied van interieurherstel, gingen we naar huis met een uitdaging en dachten we: “hoe presenteren we dat allemaal binnen 20 m2”. Pieter heeft hier een paar nachten over geslapen en kwam met een opvallend en praktisch concept.

Resultaat:
Door een doordacht ontwerp en een efficiënte indeling hebben we alle vierkante meters van de stand optimaal benut. Een overzichtelijke en rustige presentatie in combinatie met ruimte voor productpresentatie.

Klant reactie:
“Pieter is een man die goed meedenkt met de klant en niet te beroerd is om een stap extra te doen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking! !”

In opdracht van
Novanet