D-Touch

Standdesign Zorgtotaal 2013 – Jaarbeurs Utrecht – Holland

 

Just 4 Stand-design heeft voor D-Touch een stand ontwikkeld voor hun deelname aan de Zorgtotaal 2013. D-Touch is een middelgrote merkonafhankelijke KNX systeemintegrator. Vanuit hun kantoor in Boxtel, met showroom aan huis, adviseren en leveren ze alle merken KNX componenten en kunnen ze ondersteuning bieden op het gebied van projectbegeleiding en programmering.

Opdracht:
Met op de ESEF 15 m2 en op de Technishow 24 m2 vloeroppervlak is ons gevraagd om een open en zakelijke stand neer te zetten. Een uniform concept voor beide beurzen met een mooie witte verhoogde vloer, strakke productpresentaties en opvallende blikvangers.

Resultaat:
Door een doordacht ontwerp en een efficiënte indeling hebben we alle vierkante meters van de stand optimaal benut. Een overzichtelijke en rustige presentatie in combinatie met ruimte voor productpresentatie.

Klant reactie: 
“Just 4 Stand-design is echt aan te raden. Voor ons bedrijf hebben ze met hun doordachte en efficiënte design een stand weten te realiseren op een redelijk beperkt vloeroppervlakte waardoor we ons bedrijf zeer goed hebben kunnen presenteren. Ook de mate van afwerking was ruim voldoende, alles zag er goed verzorgt uit. Ook voor toekomstige beurzen zullen we zeker een beroep op ze doen. Efficiënt, Vriendelijk, Denkers én Doeners

In opdracht van
D-Touch Systeemintegratie BV