Hollander – Italspawn

Standdesign Champignondagen 2013 – Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch – Holland

 

Just 4 Stand-design heeft voor Hollander Spawn en Italspawn een combinatiestand ontwikkeld voor hun deelname aan de Champignondagen 2013 in de Brabanthallen in Den Bosch. Met Den Bosch in onze achtertuin, een thuis wedstrijd. De Champignondagen in Den Bosch is het evenement waar bezoekers en exposanten van alle belangrijke champignon producerende landen aanwezig zijn. Een prachtige plek waar Hollander Spawn en Italspawn zich konden profileren.

Opdracht:
Met op de ESEF 15 m2 en op de Technishow 24 m2 vloeroppervlak is ons gevraagd om een open en zakelijke stand neer te zetten. Een uniform concept voor beide beurzen met een mooie witte verhoogde vloer, strakke productpresentaties en opvallende blikvangers.

Resultaat:
Door een doordacht ontwerp en een efficiënte indeling hebben we alle vierkante meters van de stand optimaal benut. Een overzichtelijke en rustige presentatie in combinatie met ruimte voor productpresentatie.

Klant reactie: 
“……”

In opdracht van
Hollander Spawn
Italspawn