Protempo B.V.

Standdesign ESEF & Technishow 2014 – Jaarbeurs Utrecht – Holland

 

Just 4 Stand-design heeft voor Protempo een standconcept ontwikkeld voor hun beursdeelnames aan de ESEF en de Technishow 2014. Protempo is de leverancier voor de interne- en externe transportmiddelen industrie. Ze hebben een geweldig breed assortiment en hiernaast leveren ze de nodige kennis bij en (niet onbelangrijk) een grote voorraad waardoor meer dan 95% van de ontvangen orders uit voorraad geleverd kan worden.

Een prachtig bedrijf met een uitgebreid assortiment waarmee we zijn gaan kijken hoe we hun productmix concreet en visueel konden vertalen in een standconcept.

Opdracht:
Met op de ESEF 15 m2 en op de Technishow 24 m2 vloeroppervlak is ons gevraagd om een open en zakelijke stand neer te zetten. Een uniform concept voor beide beurzen met een mooie witte verhoogde vloer, strakke productpresentaties en opvallende blikvangers.

Resultaat:
Door een doordacht ontwerp en een efficiënte indeling hebben we alle vierkante meters van de stand optimaal benut. Een overzichtelijke en frisse presentatie in combinatie met ruimte voor productpresentatie.

Klant reactie:
“Wij van Protempo zijn al jarenlang dik tevreden met zowel de ontwerpen als de uitvoering van onze stands op de diverse beurzen. De prijs is ook zeer klantvriendelijk en niets is deze firma te veel, communicatie en uitvoering zijn zeer goed.”

In opdracht van
Protempo B.V.